Download de deelnamevoorwaarden als PDF >

Deelnamevoorwaarden Event Intrinsieke Motivatie 2019

Voor deelname aan het Event Intrinsieke Motivatie (EIM2019) op 27 september 2019 in de Jaarbeurs Utrecht, georganiseerd door Amygdala B.V./Profile Dynamics gelden onderstaande deelnamevoorwaarden. Bij inschrijving ga je hiermee akkoord.

1. Jouw gegevens

Alle correspondentie verloopt via het door jou opgegeven e-mailadres. Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail.

2. Tarief en betalingsvoorwaarden

Deelname aan het Event Intrinsieke Motivatie 2019 kost € 89,- (exclusief btw) per deelnemer. Bij aankoop van minimaal 2 tickets tegelijk, is de prijs € 75 (exclusief btw) per deelnemer.

3. Registratievoorwaarden

Voor dit event kun je je alleen van tevoren online inschrijven via www.profiledynamicsevents.com. Inschrijven is mogelijk tot en met 6 september 2019 of tot het event is uitverkocht.

4. Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je je hebt aangemeld voor het event, maken wij als organisator kosten om jouw deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

Losse tickets*

Jouw inschrijving is uitsluitend per e-mail te annuleren. Je kunt jouw aanmelding annuleren tot 16 augustus 2019 (hiervoor worden € 9 aan administratiekosten in rekening gebracht). Daarna is het niet meer mogelijk jouw deelname te annuleren.

Annuleringsvoorwaarden groepen*

Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende korting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen.

*Betalende deelnemers kunnen natuurlijk bij verhindering een vervanger van de inschrijving gebruik laten maken. Dit kan door ons via office@profiledynamics.nl door te geven wie in jouw plaats komt.

5. E-ticket

Na inschrijven en betalen, ontvang je uiterlijk twee weken voorafgaand aan het event jouw e-ticket. Neem dit e-ticket uitgeprint of op jouw smartphone op de dag mee ten behoeve van een snelle deelnemersregistratie.

6. Organisatie

De organisatie van het Event Intrinsieke Motivatie is in handen van:
Amygdala B.V. / Profile Dynamics
Antilopestraat 20
1338 EE Almere
office@profiledynamics.nl
KVK: 09165054
Terug naar de homepagina

Over Profile Dynamics

Profile Dynamics ondersteunt sinds 2005 individuen en organisaties met hun individuele, team- en
organisatieontwikkeling door middel van analysetools. Met deze Profile Dynamics® instrumenten wordt inzicht geboden in de drijfveren van mensen, teams en organisaties. Deze inzichten zorgen voor stimulatie om te werken aan een betere match tussen mensen en hun werk. Medewerkers kunnen zo meer gaan doen waar zij goed in zijn waardoor hun prestaties verbeteren.

Profile Dynamics werkt met meer dan 600 gecertificeerde trainers en consultants in Nederland en het buitenland. Deze consultants zijn gespecialiseerd in de achterliggende methodiek en de inzet ervan binnen organisaties. Profile Dynamics® is een geregistreerd merk van Amygdala B.V. dat gevestigd is in Almere. Meer informatie vind je op www.profiledynamics.nl.